سفارش تبلیغ
صبا ویژن

جزئیات بازگشت دانشجویان بازمانده از تحصیل دانشگاه آزاد اعلام شد | مهلت تا 31 شهریور 99


 

  • جزئیات بازگشت دانشجویان بازمانده از تحصیل دانشگاه آزاد اعلام شد | مهلت تا 31 شهریور 99

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر و دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل بازگشت به تحصیل دانشجویان بازمانده از تحصیل را به رؤسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کردند.

    بر اساس این دستورالعمل، ادامه تحصیل دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که به دلایل مختلف از ادامه تحصیل باز مانده‌اند (به جز دانشجویانی که به دلیل وضعیت نامطلوب تحصیلی اخراج آموزشی شده‌اند) در صورت مراجعه تا پایان 31 شهریور ماه 99 بلامانع اعلام می‌شود.

    این دستورالعمل مشمول دانشجویان تحصیلات تکمیلی که فقط پایان‌نامه و رساله آنها باقی مانده است، نمی‌شود. بنابراین برای این دانشجویان برابر ضوابط و مقررات آموزشی و با رعایت قوانین نظام وظیفه تصمیم‌گیری به عمل می‌آید.

    بر اساس بندهای این دستورالعمل، افرادی که رشته گرایش آنها در واحد دانشگاهی دایر نبوده و در شرایط کنونی واحد و مرکز پذیرش دانشجو ندارند، مشمول این دستورالعمل نمی‌شوند.




تایید تغییر رشته فرزندان هیات علمی از دامپزشکی به پزشکی | واکنش وزارت بهداشت


 

  • تایید تغییر رشته فرزندان هیات علمی از دامپزشکی به پزشکی | واکنش وزارت بهداشت

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، دکتر کریم همتی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این خبر اظهار کرد: با تصمیم شعبه 45 دیوان عدالت اداری، نامه شماره 520/505 مورخ 11 شهریور ماه 98 معاونت آموزشی وزارت بهداشت کماکان لازم‌الاجرا است و تغییر رشته فرزندان اعضای هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی از دامپزشکی به دیگر رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی متوقف شده است.

    وی افزود: بر این اساس، دستور موقت صادره از شعبه 45 دیوان عدالت اداری که مبین جلوگیری از نامه معاونت آموزشی در جهت عدم اجازه این روند بود با تصمیم جدید شعبه مذکور کان لم یکن شده است.

    معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت افزود: دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، طی نامه‌ای به ریاست دیوان عدالت اداری، رفع اثر از دستور موقت صادره را درخواست کرده بود.

    همتی تاکید کرد: وزیر و معاونین وزارت بهداشت تمام تلاش خود را در مسیر برقراری عدالت آموزشی به کار خواهند گرفت تا ضمن به حداقل رسیدن نگرانی آحاد جامعه از موضوع فوق که در چند روز اخیر انعکاس گسترده‌ای در فضای مجازی و رسانه‌ای پیدا کرده بود، امکان ادامه تحصیل افراد شایسته و توانمند در تمام رده‌های آموزشی فراهم شود.




مسمومیت غذایی دانشجویان علم‌ و صنعت | اعزام شبانه اتوبوس‌آمبولانس به خوابگاه نارمک


 

  • مسمومیت غذایی دانشجویان علم‌ و صنعت | اعزام شبانه اتوبوس‌آمبولانس به خوابگاه نارمک

    به گزارش ایسنا، دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران از ساعت 19 سه‌شنبه 23 مهر ماه در خوابگاه، در اعتراض به وضعیت غذا تحصن کردند و در این میان تا بامداد روز چهارشنبه نیز آمبولانس در حال رفت‌وآمد به دانشگاه جهت انتقال دانشجویان مسموم به بیمارستان بود.

    همچنین مرکز اورژانس تهران ضمن تایید این خبر اعلام کرد: ساعت 21:59 دقیقه سه‌شنبه، گزارش مسمومیت تعدادی از دانشجویان خوابگاهی دانشگاه علم و صنعت در نارمک به اطلاع اورژانس رسید. تا کنون حدود 30 نفر از دانشجویان دارای علائم مسمومیت هستند که به وضعیت آنها رسیدگی شده و احتمال انتقال تعدادی از دانشجویان به مراکز درمانی وجود دارد.

    به گزارش وبدا، برای این حادثه 3 دستگاه آمبولانس، یک دستگاه موتورلانس و 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس اعزام شده است.




وزارت بهداشت نقشی در جابه‌جایی دانشجویان از دامپزشکی به رشته‌های پزشکی نداشت


 

  • وزارت بهداشت نقشی در جابه‌جایی دانشجویان از دامپزشکی به رشته‌های پزشکی نداشت

    باقر لاریجانی روز سه شنبه در گفت‌وگو با  ایرنا درباره ماجرای انتقال برخی از فرزندان هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی از رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی افزود: قبلا مصوبه‌ای در این زمینه وجود داشت که اگر دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی در رشته دامپزشکی بتواند 92.5 درصد پایین‌ترین نمره را بیاورد، می‌تواند از رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی جابه‌جا شود. این مصوبه قرار بود به امضای وزیران بهداشت و علوم برسد، اما متوجه شدیم افرادی در دانشگاه آزاد اسلامی با کمتر از این نمره جابه‌جا شدند، مشروط به اینکه در دو ترم اول نمره بیاورند.

    وی تصریح کرد: پیگیری کردیم که این چه مصوبه‌ای است، زیرا وزارت بهداشت یک پایه این مصوبه بود. بر اساس بررسی‌ها متوجه شدیم که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این مصوبه را امضا نکرده و تعدادی از این فرصت استفاده کرده و جا به جا شده بودند. این مصوبه به هیچ عنوان از طرف وزارت بهداشت امضا نشده است.

    لاریجانی ادامه داد: مشاهده کردیم که سیلی از فرزندان اساتید به سمت وزارت بهداشت آمدند که نامه‌ای از دانشگاه آزاد اسلامی داشتند در آن نامه نوشته شده بود همانند سال قبل، این جابه‌جایی انجام می‌شود. این اتفاق وقتی افتاد که جابه‌جایی دانشجوهای پزشکی خارج از ایران به داخل هم با مصوبه‌ای ممنوع شد. این نامه‌ها به وزارت بهداشت آمد و در حالی بود که دانشگاه آزاد اسلامی به این افراد قول داده بود وزارت بهداشت قبول می‌کند. این مصوبه توسط دانشگاه آزاد اسلامی و وزیر علوم امضا شده بود، اما وزارت بهداشت این مصوبه را قبول نکرده و امضا هم نکرده بود.

    معاون وزیر بهداشت بیان کرد: این اتفاق در ابتدای زمانی بود که دکتر نمکی به وزارت بهداشت آمد و مباحث مختلف در این زمینه مطرح و گفته شد که این ضابطه بدون نظر وزارت بهداشت اتفاق افتاده و به فرزندان اعضای هیات علمی قول داده شده و ایجاد توقع کرده بودند. این موضوع را به کمیسیون موارد خاص وزارت بهداشت بردیم. در ابتدا نامه‌ای به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نوشته و به این مصوبه اعتراض کردیم که مصوبه باید تاییدیه وزارت بهداشت را همراه داشته باشد که این تایید وجود نداشت. نوشتیم که برای آخرین بار این اجازه داده می‌شود، اما به شرطی که افراد برای استفاده از این مصوبه ابتدا 36 واحد خارج از کشور طی کرده و بعد به داخل کشور بیایند. تنها امتیازی که برای این افراد قائل شدیم این بود که چون برای آنها توقع ایجاد شده، از این شرط استفاده کنند.

    لاریجانی افزود: یک سال از مصوبه کمیسیون موارد خاص وزارت بهداشت گذشت و دانشگاه آزاد اسلامی بعد از نامه وزارت بهداشت هیچ اقدامی نکرد و فقط بر اساس مصوبه خود هیات رئیسه دانشگاه آزاد نسبت به جابه‌جایی این دانشجویان از رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی اقدام کرد و همه جا مطرح شد که وزارت بهداشت این کار را انجام داده است. در نتیجه کل مصوبه را لغو کردیم.

    معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: دیوان عدالت اداری به وزارت بهداشت اعلام کرد که مصوبه خودمان را لغو کنیم و در نهایت دیوان عدالت اداری این موضوع را هم لغو کرد تا این جابه‌جایی متوقف شود. این یعنی وزارت بهداشت فقط برای یک دوره اجازه داد تا به خاطر توقع ایجاد شده، جابه‌جایی دانشجویان از رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی انجام شود، اما در نهایت این مصوبه هم لغو شد.

    لاریجانی گفت: اقدام دانشگاه آزاد اسلامی درباره جابه‌جایی فرزندان اعضای هیات علمی از رشته دامپزشکی به رشته‌های پزشکی کاملا بدون نظر وزارت بهداشت انجام شد و این وزارتخانه کاملا با این کار مخالف بود.

    کریم همتی،   معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت نیز روز گذشته در همین رابطه گفته بود: با تصمیم شعبه 45 دیوان عدالت اداری، نامه شماره 520/505 مورخ 11 شهریور 98 معاونت آموزشی وزارت بهداشت لازم الاجرا است و تغییر رشته فرزندان اعضای هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی از دامپزشکی به دیگر رشته‌های پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی متوقف شده است.   بر این اساس دستور موقت صادره از شعبه 45 دیوان عدالت اداری که مبین جلوگیری از نامه معاونت آموزشی در جهت عدم اجازه این روند بود با تصمیم جدید شعبه مذکور کان لم یکن شده است.




اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دکتری وزارت بهداشت


 

  • اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دکتری وزارت بهداشت

    به گزارش ایسنا، دکتر آبتین حیدرزاده رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت با اعلام این خبر اظهار کرد: نتایج تکمیل ظرفیت دکترای تخصصی وزارت بهداشت امروز چهارشنبه ساعت 16 در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی قابل دسترسی خواهد بود.

    وی افزود: تمامی پذیرفته‌شدگان این آزمون لازم است جهت ثبت‌نام با همراه داشتن مدارک مورد نیاز به اداره آموزش دانشگاه محل قبولی یا سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کند.

    رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: عدم مراجعه و ثبت‌نام هر یک از پذیرفته‌شدگان در تاریخ‌های تعیین شده به منزله انصراف بوده و هیچ‌گونه اعتراضی در این مورد پذیرفته نخواهد بود. همچنین اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان صرفاً بر اساس گزینش علمی بوده و انجام سایر مراحل پذیرش توسط دانشگاه مربوطه انجام می‌شود.  

    دکتر حیدرزاده گفت: کسانی که به هر دلیل در آزمون فوق ثبت‌نام نکنند و یا پس از ثبت‌نام در دانشگاه انصراف دهند به مدت یک سال از شرکت در امتحان دوره دکتری تخصصی(Ph.D) محروم خواهند شد. این محرومیت شامل پذیرفته‌شدگان با پرداخت شهریه (بین‌الملل سابق و آزاد اسلامی) نمی‌شود. داوطلبانی که در مرحله قبل پذیرفته شده بودند و در مرحله تکمیل ظرفیت در رشته/محل دیگری قبول شده‌اند، پذیرش جدید آنها ملاک عمل بوده و پذیرش قبلی آنها کان لم یکن تلقی می‌شود.

    به گفته وی، داوطلبانی که در مرحله قبل پذیرش شده بودند و در مرحله تکمیل ظرفیت شرکت کرده ولی پذیرفته نشده‌اند، قبولی اولیه آنها از بین نرفته و به قوت خود پا برجاست. هیچ‌گونه تکمیل ظرفیتی پس از این اعلام نتیجه برای دکترای تخصصی وزارت بهداشت انجام نخواهد شد و هر گونه اعتراضی به نتایج صرفا از طریق ایمیل پذیرفته می‌شود. بنابراین داوطلبان از مراجعه حضوری خودداری کنند.